cursus beginnersgevorderde (2) (Large)

cursus masterclass (5) (Large)

Cursus

Bij Foto Blaauw hebben we ontzettend veel plezier in fotograferen. Wij willen onze vakkennis graag met u delen. Daarom bieden wij verschillende cursussen aan. Zowel cursussen fotograferen als het bewerken van foto’s.

U kunt aan de cursus deelnemen met een spiegelreflexcamera en met de meeste systeemcamera's. Ook als u overweegt een camera te kopen, maar eerst meer wil weten hebben wij een leencamera voor u! Cursussen worden gegeven in groepsverband, maar u kunt ook kiezen voor een privécursus. In groepsverband volgt u altijd 3 lessen van 2 uur.

Mogelijke cursussen

Beginners/Gevorderden

1) Cursus basistechnieken fotografie voor beginners 2) Cursus basistechnieken fotografie voor gevorderde

Foto's bewerken

1) Cursus Lightroom 2) Cursus Photoshop

Masterclasses

Algemene informatie

De fotografen nemen met de deelnemers van de Masterclass eerst belangrijke foto’s uit hun eigen werk door en geven aan welke technieken zij gebruiken en welke (artistieke) keuzes zij maken binnen hun werk. Vervolgens gaan de deelnemers op pad en fotograferen aan de hand van opdrachten en aanwijzingen van de begeleidend fotograaf. De foto’s worden tegen het einde van de dag in groepsverband besproken en er wordt feedback gegeven. Cursus duren een hele dag en worden later afgesloten met een expositie.

1) Masterclass Portretfotografie o.l.v. Marco Bakker 2) Masterclass Straatfotografie o.l.v. Bert Strootman

Inschrijven via info@fotoblaauw.nl of bel 0299 65 55 82