De schoolfotograaf van Edam/Volendam; altijd unieke schoolfoto’s

Schoolfoto’s, dat doen we even anders

Let op: wegens enorme aanvraag, nemen we tijdelijk geen nieuwe scholen aan. Verras de ouders van de kinderen en uzelf eens met een schoolfoto die echt anders is. Wij bieden schoolfoto’s waar u qua kwaliteit en originaliteit enthousiast van wordt. Afhankelijk van het weer fotograferen wij binnen of buiten. Geen blauwe, grijze of witte achtergronden, maar achtergronden uit de bestaande en herkenbare omgeving.

Het is niet meer mogelijk schoolfoto’s online te bestellen met inlogkaarten die zijn uitgegeven vóór januari 2024.
Meer informatie verkrijgbaar via e-mail: info@fotoblaauw.nl

Voor al uw vragen over schoolfoto’s en uw bestellingen, mail ons! info@fotoblaauw.nl

Schoolfotograaf in Edam/Volendam

En wij weten uit ervaring in de wijde omgeving van Edam/Volendam: als je kinderen in hun natuurlijke omgeving fotografeert, krijg je hele toffe platen. Dan zie je kinderen zoals ze zijn: stoer, verlegen, boevig, zacht, noem het maar op. Wat wij niet doen? Klassen als op een lopende band, als een soort van hertjes in de koplampen, langs een achtergrond schermpje jagen. Dat is voor he-lemaal niemand een leuke ervaring en levert rotfoto’s op die niemand gaat bestellen. Zonde van alle net-niet-moeite.

Om optimale kwaliteit te kunnen leveren, komen wij altijd met twee fotografen. Jacqueline zorgt voor de juiste compositie en belichting en Lisette kiest de camerastand en het fotomoment. Door op deze manier samen te werken, creëren wij een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Voor meer informatie klik hier voor onze brochure.

Onze schoolfotografie

Wij zien de mens voor de lens

Portret Trouwreportage Zakelijk Fotografie