De fotograaf in regio Volendam voor jullie Huwelijksreportage en trouwfoto’s

Huwelijksreportage: herinneringen voor het leven Je trouwdag dat is nogal een mijlpaal zeg. Logisch dat je alles uit de kast haalt. Jurk en pak, aankleding, eten en ga zo maar door. En ook je gasten zien er voor een bruiloft op hun paasbest uit. En al die herinneringen leven voort dankzij de huwelijksreportage. Elke reportage is anders, want elke huwelijksdag is anders. Wij halen er een kick uit om die momenten te zien, die de dag ‘vangen’. En die jullie zelf absoluut gemist hebben. Want het cliché is waar: die dag vliegt om en daarna denk je… gelukkig hebben we de foto’s nog. Dat is zalig nagenieten.

Trouwfoto’s waar je ‘ja’ tegen zegt Trouwfoto’s kun je helemaal naar je hand zetten. Het ene stel wil met een klassieke oude auto op de foto, een ander wil in de natuur vereeuwigd worden. Het enige dat telt: jullie bepalen. En wij snappen dat het ook even jullie rustmoment op de dag is. Even alleen jullie en de fotograaf.

Neem contact op

Kennismaken, Dat moet echt even

Wij denken graag met jullie mee over de tijdsindeling en locaties voor de fotoreportage en de trouwfoto’s. En natuurlijk besteden we na de bruiloft veel aandacht aan de nabewerking van de foto’s en eventueel jullie trouwalbum. Wij hechten veel waarde aan het kennismaken, ruim voor de trouwdag. Het is van belang dat we elkaar een beetje kennen, dat het klikt, dat jullie ons vertrouwen met het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven. Dus kom vrijblijvend even langs, bekijk ons werk en voel zelf even of je een ‘klik’ voelt. We ontvangen jullie graag.

De mooiste dag

Wij zien de mens voor de lens

Portret Zakelijk Schoolfotografie