Zwangerschap foto’s en baby portret; unieke foto’s in onze studio

Integere zwangerschapsfoto’s Zwangerschapsfoto’s, ook wel een ‘buikshoot’ genoemd, zijn een eer om te maken. Het is gewoon altijd iets intiems. Onze vrouwelijke fotografen weten echt wat het is, om daar maar te gaan staan, liggen of zitten. Met je lichaam dat zo uniek is dat je het wilt vastleggen, maar waarin je je ook weer niet altijd optimaal voelt. Soms voelt het ineens supervrouwelijk, het volgende gewoon even niet. Echt, we snappen dat.

Onze openingstijden

Prachtige bruik

Dus helpen we je. Met welke posities fijn zijn, hoe we snel hebben wat je zoekt, en overall: doordat we het knus en plezierig maken. En ga je lekker, dan schieten we een hele shoot. You go mama! Maar hoe dan ook, het resultaat is telkens weer verbluffend. Helemaal als je er na je bevalling naar kijkt. Want zonder de foto’s zou je bijna vergeten hoe zo’n klein mensje ooit in jouw lijf heeft gepast. En hoe prachtig jou die buik stond.

Babyfoto’s en -portrettenIn de filmwereld is er een regel. BBB, werk er niet mee. Dat wil zeggen, geen boten, geen beesten en geen baby’s. Dat geeft gedoe, zeggen ze. Nou, wij geloven daar niet in. Sterker: er is weinig zo tof als de babyfoto’s van een geslaagde babyshoot. Zo’n knap en vers hoopje onschuld dat alleen maar lief ligt te zijn. Kom gewoon langs. Ons (en jezelf) doe je er een plezier mee.

Speciaal voor jou

Wij hebben speciaal voor jou de “Buikshoot” een mooie serie foto’s van je zwangere buik met partner of kindjes. Opname kosten: €85

Of je kiest voor de “Mama&Ik Shoot”. Dat is een “Buikshoot” en een serie van de baby als je bevallen bent! Opname kosten voor beide shoots: €160

Let op: uitsluitend op afspraak. Fotograferen op locatie behoort ook tot onze mogelijkheden.

Neem contact op

Unieke foto's uit onze studio

Wij zien de mens voor de lens

Fotografie Familie en kinderen Huisdieren