Hoge kwaliteit packshots (vrijstaand / vrijgesteld)

Packshots: professionaliseer je webwinkel Ben jij opzoek naar packshots? Dan is de kans groot dat jij een webwinkel/ webshop hebt. En dan moeten al je producten strak op de foto, in dezelfde ‘stijl’, qua compositie, belichting en shot. En je wilt dat al die producten ‘vrijstaand’ of ‘vrijgesteld’ zijn. Nou kom maar op, wij regelen dat voor je. Kun jij verder met de winkel.

Als jij een producent zoekt voor je packshot of pack shot, dan hoeven we jou niet te vertellen dat fotografie het verschil maakt. Tussen voorraad en uitverkocht raken, tussen onrust en omzet. In onze praktijk maakten wij het regelmatig mee met dropshippers in de regio Edam/Volendam die een product bestelden, alleen de fotografie verbeterden, en vervolgens de originele verkopers online versloegen. Dat is de kracht van goede fotografie.

Vraag gerust een offerte aan

Wist jij dat:

Packshots zijn in de regel vrijgesteld. Dat betekent dat ze een volledig witte achtergrond hebben. Op die manier komen de eigenschappen van het product het best tot hun recht. Voeg je toch attributen of een achtergrond toe om een bepaalde sfeer te scheppen, dan spreken we eerder van een productfoto dan van een packshot. Maak je een volledige compositie, dan gaat het om een stilleven.

Wij zien de mens voor de lens

Zakelijk Bedrijfsreportage Productfotografie